(iOS) Galaxy Force: Alien Shooter odklepanje (neomejeno število ključev)
Mar 16, 2022 4:00:31 GMT -5
Post by dwinoptitersa on Mar 16, 2022 4:00:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Galaxy Force: Alien Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Galaxy Force: Alien Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odklepanje (neomejeno število ključev) ▞▞▞
▞▞▞ Galaxy Force: Alien Shooter 2022 version ▞▞▞
Soo...uhmmm, to sem videl kot oglas, medtem ko sem igral igro in je bilo mogoče igrati, tako da sem igral na zadnji stopnji, gumb "x" se ni prikazal, zato sem čakal 30 minut, nato mi ni preostalo drugega, kot da izbrišem svoj igra, vendar sem bil tam na ravni 1390, tako da sem čakal ŠE dlje, dokler je nisem izbrisal. in sem igral vašo igro, ki je nekako nizka kakovost, zato prosim naredite več posodobitev in hvala, ker ste to prebrali!
Zaenkrat dobro, a veš, ko greš dovolj krat skozi stopnjo, kaj moraš narediti, je žalostno, da računalnik ne more razen tega 😂😂😂✌🏿💪🏿👍🏿
Ql
Galaxy Force: Alien Shooter Аркади uxkd
Ta igra je lepa. Vendar ima nekaj hroščev 😁 Uporabljam te napake in sem razvijalec teh hroščev 😁 Ko uporabljamo telefon s tipkovnico, so tipke (Q,W,E,R,T) vrhunska spretnost. brez cd-ja. Brez stroškov. Brezplačna spretnost. Torej je to napaka ali napaka Free Ultimate Skill.😁. Ampak ne skrbi. Nihče ne opazi te napake. Samo predvajalnik, ki poveže telefon s tipkovnico, bo opazil le te napake. Všeč mi je ta igra in nadaljeval bom z igranjem, še vedno napaka ni odpravljena.
Falcon Squad: Galaxy Attack आर्केड गेम faan
Ta igra mi je zelo všeč. Nimam veliko časa, da bi jo igral, a včasih se ob večerih dogovorim za druženje in jo igram, to je odlična igra.
Njihova oglasna politika si sama po sebi zasluži oceno 5 zvezdic. Mamy hvala razvijalcem za to! Ne potiskajo vam oglasov v grlo, zaradi česar jih želite voljno igrati za brezplačne nagrade. Igranje je kljub temu zabavno. Želim si, da bi bile nadgradnje lažje, vendar sem šele začel igrati, tako da je prezgodaj reči.
Zabavno in enostavno, tudi zasvojenost, zelo mi je všeč.
V redu
Tako sem razočaran, da je bila napaka v načinu igralec proti igralcu v moji igri, zato sem odstranil igro, da bi jo poskusil popraviti, in izgubil sem veliko svojega napredka po ponovni namestitvi, izgubil sem veliko draguljev, ena ladja navzdol do s, ko sem vstal do ss raven 180 3 druge ladje stopnja s padla na a tudi jaz sem bil VIP nivo 6 vse je izginilo 🤔😤 Nisem na Facebooku, nikoli ne bom, zato moram poskrbeti, da obdržim ta telefon a 🤔 vseeno sem dobil igro spet sem naredil precej nekaj nakupov iz te igre drago se ti ne zdi???
Povsod dobra igra, vendar se zdi, da ima PvP napako, saj prej stavim, da se rezultati mojih nasprotnikov že dvigajo in tudi ko pobijem vse svoje sovražnike, na koncu še vedno zaostajam za tisoče točk, morate razumeti zakaj je to moteče, saj stavimo na kovance za igranje v tem načinu, tudi če tega ni mogoče popraviti, bi moral biti preklop iz časovnega načina v nekaj, kot je preživetje, veliko boljši
Falcon Squad: Galaxy Attack Arkade nmf
Všeč mi je ta igra, vendar bom moral odstraniti nekaj zvezdic, saj še vedno čakam na svoje nagrade, ki sem jih dokončal tako dolgo nazaj. Kakšna je korist od vseh dodatnih stvari, ki jih lahko počnete, ko vam ne dajo tistega, kar ste zaslužili. Tako razočaran.😟😟😟
Preizkusil veliko teh iger, večina jih je razočarala, vendar je ta zaenkrat precej dobra. Dobra igra za novince z nadgradnjo, ki je precej enostavna. Oglašuje se z dobrimi izplačili, toda kaj pričakujete v današnjih igrah, vendar je igranje precej vrhunsko za ljubitelje retro galaksij.
To je odlična igra. Zelo zabavno in uživam v izzivu, ko napredujete na višje ravni. Super je, da lahko igraš tudi druge 1v1. Moja edina pritožba je, da ne morem opraviti vsakodnevnih opravil brez porabe denarja. Na primer, človeški čas dnevno opravilo vključuje 3-kratno igranje vrtilnega kolesa. Na dan imate samo 1 brezplačno vrtenje in 1 vrtenje za ogled oglasa. Če je bilo to popravljeno, igra 5 zvezdic!
Pa je v redu
Obrača veliko starih spominov na igranje vesoljskih osvajalcev. Všeč mi je retro dizajn in enostavno upravljanje. Malo zastrašujoče je, da se barve kovancev pogosto mešajo z bombami vesoljcev. Želim si, da bi bile barve nekoliko izrazite. Prav tako brez bombardiranja oglasov, ampak možnost gledanja videoposnetkov in zaslužka kovancev. Uživanje v igri.
Zaenkrat v redu, vendar je potrebno malo dela. Znižajte cene paketov in možnosti za nadgradnje za začetnike
Street Chaser Pustolovske igre gzd
to je epska igra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moral je spustiti zvezde. Smešno težko je zaslužiti dovolj zlata, da bi karkoli opazno nadgradili, in izjemno vznemirljiva prodajna okna postajajo tako stara. Igra mi je všeč, zato bom igral še naprej, dokler ne bom prisiljen priznati, da je igra p2w, vendar še nisem tam. Rahlo bi priporočal, le če ste pripravljeni na pravo igro v igri stare šole. Ok, dvignil bom na 4☆, saj si tako vljudno vprašal! In ljubka dekleta so plus. Toda 200 gold/ raven je groba.
Vse je manjše, kar ni všeč, je bolj kot majhna otroška igra, ne pa občutek vseh starosti, ki ga je imel prej. Vse naloge so se ponastavile same in so uporabile vse naše razpoložljive igralce, ko sem posodobil ... Prav tako ni bilo všeč! Druga težava je nekaj, kar bo v enem dnevu izginilo, vendar manjša letala in sovražniki pomenijo manjšo igro.
Sprva zabavno, a na določeni točki potrebujete zelene dragulje, da svoje letalo izravnate do točke, kjer je mogoče dokončati nivoje. Toda dragulje je težko dobiti v zadostnem številu samo z igranjem igre, zato igra postane plačana za igranje. Prvih nekaj tednov igranja je bilo res zabavno, kot 5 zvezdic, toda ko zadeneš ta zid, je igra precej šibka, kot 1 zvezdica. Prav tako ni nobenih navodil. Kot da nič ne razlaga procesa izravnave in razvoja.
Ta igra mi je zelo všeč. To je izjemna mešanica klasičnih znanstvenofantastičnih pomikajočih se strelcev, zlasti Galaga. Vendar pa so oglasi tako pogosti, da so ubili mojo željo po igranju te igre. Videti je, da obstaja možnost nakupa brez oglasov, vendar se ti igralci pritožujejo, da še vedno obstajajo oglasi. Sem na stopnji 10 (ni tako daleč v igri) in vsakič, ko pridem iz igre, me zahtevajo, da nekaj kupim... včasih dvakrat udarim. Razvijalci... imate odlično igro, vendar jo ubijate z oglasi. Pustite igralcem odmor. Manj oglasov.
To igro sem igral že 2 leti. Razvijalci izvajajo spremembe četrtletno in nikoli niso bile v korist igralcev iger. Zdaj potrebujete 2 meseca, da zberete dovolj draguljev, kar potrebujete 2 tedna. Novi uporabniki bodo morali za začetek porabiti veliko denarja. Igra je dobra, vendar je vedno slabša.
Ni vam všeč, da morate kupiti nadgradnje, da dosežete stopnje
Veste, ta igra je plačana za zmago. Ampak se mi zdi, da je res dobra in lahko uspe, če odstranijo vse tiste, ki plačajo za zmago vip paketov in podobno. Sicer pa je res res dober. Všeč mi je 8-bitni slog te igre. Igral sem ga že nekaj let in je res dober. Samo prosim, popravite plačilo za zmago neumnosti.
Malo hitrejša podpora, ko gre za hrošče
Ali morajo ti freakkkkin oglasi sedeti in teči večno? Dovolj je hudo, da jih je toliko, a potem tečejo naprej in naprej in naprej in naprej in naprej in naprej
Zabavno in zahtevno. Lepo bi bilo, če bi bile enake nagrade podeljene na višjih težavah. Zdi se tudi, da je nadgradnja letala zelo minimalna v primerjavi s sovražniki, ko se ravni povečujejo. Zdi se, da gre za igro "plačaj za zmago". Toda na splošno zabavna igra za krajšanje časa.
Ni mi všeč, ker mi je tako težko dobiti novo ladjo, da je tako težje verjeti 😡 in ne morem preseči stopnje 56, nimam dovolj kovancev in Crystal, tako sem jezen na te igre
Igra je top!narejena zelo preprosto in ucinkovito.vsec pa mi je tudi grafika.svaka cast
Če bi bilo mesto, ki opisuje, kaj vse izboljšave, nadgradnje in česa ne, bi mu dal 5 zvezdic. Ni kul, da moraš vse uganiti in ugotoviti, ko greš. Rad bi spremenil svoj pregled, vendar ni bilo storjeno nič, da bi razjasnili vso dvoumnost igre. Še vedno ne vem, kaj počne polovica ničesar.Nisem prepričan, ali ima nadgradnja karkoli dejansko učinka, ker razen stroškov nadgradenj ni ničesar količinsko izmerljivega povečanja...
Ta aplikacija je pravzaprav precej zabavna. Nekako povampljeni Space Invaders. Oglasi, ki jih lahko gledate za nagrade, včasih zamujajo ali popolnoma zamrznejo, zaradi česar znova zaženete aplikacijo, vendar se to ne zgodi dovolj pogosto, da bi odšteli še eno zvezdico.
Mislim, da je ta igra super! Ima veliko oglasov in igranje je res zabavno! Najboljši del je, da so šefi precej trdi, ker so v nekaterih igrah šefi lažji od običajnih nivojev... TAKO JE VSAJ KOT NORMALNA IGRA!! Ne vem, kaj ljudje v tem vidijo tako slabega! Mislim, da je odlična igra!! In dejansko ima v redu zgodbo, ker so nekatere zgodbe preprosto neumne. Torej ja, ta igra mi je všeč!! <3
Odlična igra za igranje podobne igre na segi. Dobra zabava. Brez oglasov je najboljši del
Falcon Squad: Galaxy Attack Arcade vfpz
Igra mi je všeč in sem jo veliko igral. Zabavno je igrati. vendar ne morete napredovati zares daleč v igri ali priti do zelo visokih ravni, ne da bi porabili denar za igro. Opazil sem tudi, da veliko mojih moči in aktivnih veščin, ki sem jih nabiral, kar izgine. nisem prepričan zakaj je tako. prav tako sem pravkar opazil, da v turnirskem načinu včasih, čeprav imam višji rezultat od nasprotnika, izgubim in oni zmagajo, včasih pa sem zmagal in imel nižji rezultat od nasprotnika.