Post by llaqolagovcha on Feb 7, 2022 12:50:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rising Super Chef - Cook Fast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rising Super Chef - Cook Fast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu limitsiz ayələr ▞▞▞
▞▞▞ Rising Super Chef - Cook Fast 2022 version ▞▞▞
Zəhmət olmasa fb seçimini növbəti düymədən uzaqlaşdıra bilərsinizmi? Mən indi, demək olar ki, 200 səviyyəsinə çatdıqdan sonra, təsadüfən əvəzinə həmin fb düyməsini basdığım üçün 4 dəfə yenidən başlamalı oldum və bu, məni keçən ildən bir oyuna aparacaq. Sonra mən sistemdən çıxıb 1-ci səviyyəyə qayıdıram... yenicə baş verdi. Oyunu sevirəm, amma mən bunu bir daha edəcəyəm, amma ondan başqa, onu siləcəyəm. Çox sağ ol....
Bəzi səviyyələr çətin olur. Ümumiyyətlə, əla oyundur.
Bu, çox pis oyundur, heç xoşuma gəlmir, çünki yalnız 30-cu mərhələyə qədər gedir...
Bu oyun Maraqlıdır..... çox çətin oyundur, çünki İtaliya və Meksikanın xəritə səviyyələri çox çətindir.....amma gözəl oyundur.....
indiyə qədər bu oyunu sevirəm! Mən 30-cu səviyyədəyəm.... Mən olduğum səviyyəyə çata bilmirəm! Hələ pulum olmadığı üçün heç nə ala bilmirəm. Mən hələ də hər şeyi necə edəcəyimi öyrənirəm. amma bu oyundan çox həzz alıram. 4 mütləq başlayır.
Rising Super Chef - Cook Fast આર્કેડ miie
Oyun əyləncəli və çətin olur. Mən ona 4 ulduz verirəm, çünki 950-ci səviyyəyə çatdıqdan sonra oyun sizdən pul almaq üçün nəzərdə tutulub. Səviyyələr pul xərcləmədən keçə bilməmək üçün hazırlanmışdır. Güman edirəm ki, daha çox pul almanızı istədikləri üçün (bunu etməyəcəyəm; oyunu bitdikdən sonra oyunu siləcəyəm)
Bu oyunu sevirəm. Bu, sadəcə olaraq düzgün çətinlik miqdarıdır, lakin əyləncəli qalır.
Mən oyunu həqiqətən bəyənirəm, lakin onun səviyyələrinin bu qədər tez tükənməsinə görə məyus oldum. Mən hər gün oynayıram, buna görə səviyyələri keçmək mənim üçün asandır
Mən oyundan həzz alıram və tez-tez oynayıram. Ancaq qeyd etdim ki, bəzən müəyyən sayda yemək tələb olunduqda, əlavə vaxt üçün pul ödəməyincə çox çətin olur. Çox cəhdlərdən sonra deyirəm. Mən oyunun əlavə pul qazanmağın bir çox yolunu necə təmin etdiyini yüksək qiymətləndirirəm. Ümumilikdə çox yaxşı inkişaf etmişdir.
Bu oyunu əvvəllər də etmişdim, donmağa başladım və bütün enerjimi və qızılımı itirdim. Mən sildim, amma darıxdım ki, yenidən cəhd edin. Əla oyun, tez donur.
İndiyə qədər oyuna davam edə bilirəm, bunun nə qədər davam edəcəyindən əmin deyiləm, başlanğıcda təkmilləşdirə bilsəm, yaxşı olardı və bu şəkildə erkən ruhdan düşməzdim və çıxmazdım. Bir az daha həvəsləndirici olsa, qoşulmağa daha münasib olardım. Hələlik mən oynamağa davam edəcəyəm və getdikcə rəyi yeniləyəcəyəm.
124-cü səviyyəyə qədər təkmil. Mən proqram alışları üçün kredit kartımı istifadə edənə qədər bu oyunun fantastik olduğunu düşünürdüm. Mən alış-veriş etmədiyim zaman oyun kredit kartımı doldurmağa çalışırdı. Məni 124-cü səviyyəyə çatmağa kömək edən mətbəx avadanlığı aldıqdan sonra 42-ci səviyyəyə qaytardım.........oynadı, lakin heç bir Kredit Kartı məlumatını vermə. Həddindən artıq hiylə və fırıldaqçılıq👎👎💯👎👎
Cox super oyundur
30-cu səviyyəyə qədər oynanıldı, yeni xəritə ilə davam etmək mümkün deyil. Zəhmət olmasa bələdçi. 30 səviyyədə oynadıqdan sonra oyunu tərk etsəm, oyunu yenidən başlamalıyam. Bu gün oyunu dayandırdım və yenidən daxil oldum, amma eyni xəta göstərilir. Zəhmət olmasa bələdçilik edin, çünki sonrakı səviyyələrdə oynaya bilmirəm
50 səviyyəni sonra buraxmaq əvəzinə onu 100 etmək üçün başqa 50 buraxırsınız, niyə 100-ü birdən buraxmayasınız, daha yaxşı olacaq, çünki mən 50 səviyyəsini bitirdim və indi günlərlə başqa səviyyəni gözləyirəm
PUL 🤑 QABIR !! EDİN!! Oyun çətin deyil.. .😭Həqiqətən dollarla çox pul xərclədiyinizə nifrət edin. Səviyyələri tamamlamaq üçün onlara ehtiyac varsa, bir anda kiçik bir məbləğdən çox olmalıdır. Bu səbəbdən onu silməliyəm. Xəsislik yaxşı xüsusiyyət deyil. Sizi iflas edir. Müştəriləriniz üçün ürəyiniz olsun!!!
Car Stunts - Racing Car Games Giochi di ruolo ezyg
SMH oyunundan keçmək üçün qiymətli daşlar pulu almağa davam edin
ÖDƏMƏSƏNƏ OYNAMAYIN!! Mən 6x tələb olunan sikkə və s. alıram, oyun mənə tələb etdiyim müştəriləri vermir. Daha sonra səbri tükənən və 5 saniyə ərzində tərk edən müştərilərə verir! Popkorn və s. ilə vaxt əlavə etməyə davam etsəniz belə, dərhal səbrini itirirlər. Bunu əvvəlcədən hazırlaşmaqla həll etmək olmaz. Oyun anlayır ki, siz pul ödəməyəcəksiniz və qəfil keçməyinizə imkan verir. Əvvəlcədən hazırlasanız, sifariş verməzlər. İNDİ MƏN 1 ULDUZDAN SONRA ƏLAVƏLƏRİ İZLƏMƏK ÜÇÜN VAXTIMIZI ALMIRAM!
Bir müddətdir ki, bu oyunu oynayıram və həzz alsam da, artıq xoş deyil. Oyunçuları daha çox pul (faktiki pul) xərcləməyə məcbur etmək üçün oyunun fırıldaqçı olduğuna inanıram. Mən faydalanmağı sevmirəm və təəssüf ki, inkişaf etdiricilərin etdiyi kimi hiss olunur. Mən hətta keçmişdə super chef pass (4.99) üçün aylıq abunə ödəmişəm və təəssüf ki, oyun sadəcə gülünc pul inəyinə çevrildi. Silinəcək. Daha yaxşı oyun seçimləri var.
Gözəl və super oyun 👌 Çox həzz aldım amma maşınlarda heç bir yenilik yoxdur, sadəcə 1 kasa filan var ki, 2 hazırlasınlar .plzzzz
Bu oyunu bəyənirəm. Üzv haqqında ya yox bu haqsızlıq deyil
Möhtəşəm, çox əyləncəli, o qədər asılılıq yaradan, ən yaxşı yemək oyunu, mən oyun məlumatımı ötürmək üçün hansı faylı kopyalayacağımı bilməliyəm, çünki bu oyun, təəssüf ki, planşetlərimdən birində işləməyi dayandıracaq, çünki o, artıq dəstəklənməyəcək. Google oyunda görünür?
Mən 108-ci səviyyəyə çatana qədər oyun yaxşı idi. Oyun yenidən başladıldı və məni 1-ci səviyyəyə qaytardım. Bütün əşyalarımı itirdim və xoşbəxt olmadığım üçün bu oyunu sildim, bu baş verənə qədər ona 5 ulduz verdim.
Oyun yaxşıdır, lakin reseptlər çətinləşə bilər və bir müddət sonra hamısını yadda saxlamaq lazım deyil
Gözəl oyun. Ancaq bir müddət sonra səviyyələri bitirməyə imkan verən qeyd. xərcləməyi tələb edir.
bu oyunu əyləncəli və çətin bir şəkildə sevirəm 💪 amma dostumuza deməsək və ya onlara oyunu endirməsək, bəzi insanlar oyun oynamaz və ya proqramın paltar və ya ayaqqabılarını təkmilləşdirə bilmədiyiniz müddətdə insanların oyun haqqında soruşmasını bəyənməsək, necə inkişaf edə bilməyəcəyimizi bəyənmirəm dostlarınızı narahat etmədən aksesuar
Başlanğıcda əyləncəlidir. Üzv olmağı təklif etdikdən sonra gülünc olur. Mətbəx alətlərinin sürəti ilə birlikdə ortaya çıxan tapşırıqların mürəkkəbliyi insanların oynamağı dayandırmaq və ya üzv olmaq seçiminə səbəb olmaq üçün təşkil edilir.
Bu oyunu bəyənirəm. Bəzən çətin olur, bu da sizi ayıq saxlayır!
Həqiqətən bu oyundan həzz alın, lakin nəsə səhv getdi. 65 dollar və 235000 qızıl sikkə əskik olduğumu görmək üçün daxil oldum. Ümid edirəm ki, bunlar geri qaytarılacaq.
zəhmli, lakin çox aşağı siqnal olduğu üçün yükləmək çətindir ... amma btw həzz alıram
Səviyyə bitməzdən əvvəl yalnız müəyyən sayda insanı itirə biləcəyiniz səviyyələrdə, insanların getdiyi qeyri-real vaxtlardan qurtulduğunuzu düşündüm! Təxmin etmə! Əgər nəyisə düzəltməyinizi iddia edirsinizsə, onda lütfən bunu etmək üçün səy göstərin...
Mən bu oyunu sevirəm 🤩. Çox əyləndi. Bu oyun çox gözəldir 😎.
Dondurmaqda davam edir Yükləmə ekranına gedəndə Redaktə et sadəcə qara olur, sonra proqramı söndürüb yenidən quraşdırmaq lazımdır
Mən səviyyələrdə yüksək deyiləm və hiss edirəm ki, reseptlərdə olduğum qədər aşağı səviyyə üçün çox mürəkkəbdir, çoxlu addımlar var və müştərilər lazım olduğu qədər səbirli deyillər. Bu, oyunu stresli edir və heç də xoş deyil.
Sevmək çətin ola bilər, amma çox çətin ola bilər
Qırılan məişət texnikası məni yavaşlatır, lvl qazana bilməz.
Mən bu oyunu çox sevirəm, onlar bu oyunla yaxşı iş görüblər, ona hər şeyi ilə beş ulduz verirəm, oynamaq əyləncəlidir, öyrənmək asandır, qrafiki qiymətləndirir. Mən bu oyunu uşaqlar üçün asan, böyüklər üçün asan və sadə əyləncəli gözəl oyun kimi hamıya tövsiyə edirəm. burada avadanlıqlarınızı olduqca sürətli təkmilləşdirin
Davamlı qəza. Cavab müddəti yaxşı olsa da, təqdim olunan hesabatlar həll etmək üçün çox az iş görülüb. Oyunun çökməsi və ya donması zamanı vaxt itirdiyiniz səhvləri düzəltmək üçün daha çox iş görülməlidir. Silinmə və yenidən quraşdırma hər bir problemi DÜZƏLƏMİR. Digər rəyləri oxuyandan sonra bunun tərtibatçılarla davam edən problem olduğunu görürəm. Həmçinin, hər gün eyni deyil, digər oyundaxili premium elementləri təklif etməyə çalışın. Səhvlərdən qurtulun!!
Əyləncəli oyun, düşüncələrdə itə biləcəyim təkrarlanan oyunları xoşlayıram. Avadanlıqlar bir az bahadır.
Bu oyun digər oyunlardan çox fərqlidir. Müştərilər üçün hazırlamaq üçün sizə reseptlər verirlər. Onun əyləncəli və sürətli. Mən 2 ulduzu sildim, çünki irəlilədikcə oynamaq üçün pul ödəməlisiniz. Çox kədərli. Müxtəlif reseptlərlə tonlarla qonağa xidmət edərkən sizə vaxt ayırırlar. Ödənişi davam etdirməlisən. Çox kədərlidir, çünki bu oradakı ən yaxşı oyun ola bilər 😔
Bu, maraqlı idi, lakin bütün səviyyələr bitdi, ona görə də silməyi düşünürəm
Düşməyə davam edir, oyunu davam etdirmək üçün sikkələr alırsınız və oyun sizi aldadır. Mən illərdir oynayıram, amma indi əvvəlki kimi əyləncəli deyil, onlar səviyyələri daha da çətinləşdirir, lakin siz eyni səviyyədə sikkələr almağa davam etməlisiniz, çünki oyun sizə çətinliyi keçmək üçün lazım olan müştəriləri gətirmir. Söz yox ki, oyun çökməyə davam edir. Mən artıq oldum.
Yeni yeniləmədən razı deyiləm..daha çox pul qazana bilməsəm heç bir nöqtə yoxdur."4,6,9" əvəzinə..onu "3,4,5"ə dəyişin.Hər vaxt almaq üçün əldə edə biləcəyinizdən daha çox pul istifadə etmək üçün "9"a. Beləliklə, "3,4,5" ilə mən onu aldığımdan daha çox pul itirəcəyəm.
Gözəl oyun.... amma biz sobada iki tava götürə bilmərik .... səviyyələri asanlaşdırın .... çox yeməklər var, biz verilən vaxtda hazırlamalıyıq ..... iki soba götürə bilmərik, mikserlər, qablar....
Mən bu oyunu sevirəm və həqiqətən də oyundan həzz alıram, bu oyunda çox gözəl səviyyələr var. bəziləri çox çətindir və bəzilərini silmək çox asandır, lakin onu silə bilmirsinizsə, üç qeydlə reklam mükafatı və ya şansınız olacaq. çox maraqlıdır. siz həmçinin yeni mətbəx alətlərini təkmilləşdirə və həmçinin səviyyə üzrə yeni yeməklər kəşf edə bilərsiniz. Düşünürəm ki, siz də yükləməlisiniz. Mən bir ay pulsuz üzvlük istəyirəm.
Mən bu oyunu bir ildən çoxdur oynayıram. Bunu sevirəm. İndi yüklənməyəcək və mən bir neçə dəfə silmişəm. Hər şeyi itirdim və hələ də heç nə. Mən bunu mütəmadi olaraq bildirirəm.
20 ci bolum cok zor gecemiyorum
Mən oyunu həqiqətən işlədiyi zaman sevirdim, amma səhvləri həll etdim və oyun mənim kim olduğumu bilmirmiş kimi görünənə qədər gecikdim. Mən 50-ci səviyyədə idim və oyun dondu və mən geri qayıdanda yüzlərlə ulduzumu, pulumu, hər şeyimi götürdü və məni 14-cü səviyyəyə qoydu! Çox sinir bozucu, səviyyələr kifayət qədər çətindir, bir daha bunu etmirəm!!!