(Android/iOS) Bubbu School -Τα Γλυκά Μου Ζώα εξαπατά απεριόριστους πολύτιμους λίθους
Feb 7, 2022 12:29:57 GMT -5
Post by llaqolagovcha on Feb 7, 2022 12:29:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubbu School -Τα Γλυκά Μου Ζώα ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubbu School -Τα Γλυκά Μου Ζώα IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά απεριόριστους πολύτιμους λίθους ▞▞▞
▞▞▞ Bubbu School -Τα Γλυκά Μου Ζώα 2022 version ▞▞▞
Ο Bhhhbbbbbbnbb ήταν πολύ καλός τύπος, αλλά ήταν πολύ καλός μαζί του, αλλά το προσπαθούσα στο πλάι και ο τύπος που ξέρετε ποιος
🤣🤣⭐⭐
Edv v β
είναι καλό αλλά έχει πολλές διαφημίσεις
Wow game of thrones είναι μια καλή στιγμή με εσάς και την οικογένειά σας και τους φίλους σας που κάνατε απόψε, τότε περνάμε καλά με 👪 και τους φίλους μου
Του έδωσα τρία αστέρια γιατί είναι λίγο βαρετό, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα ωραίο παιχνίδι, μου αρέσει που έχει όλα όσα χρειάζεστε για ένα σχολείο, ελπίζω να το κάνετε λιγότερο βαρετό, ελπίζω να μπορείτε αντίο
Αυτό το παιχνίδι είναι φοβερό. Αλλά τόσες πολλές διαφημίσεις.
4τρ
😨😨😨
αυτό το παιχνίδι είναι υπέροχο εκπληκτικά απλά εκπληκτικά υπέροχο και έτσι ήταν λίγο περίεργο, αλλά το λατρεύω σίγουρα 100% το συνιστώ αυτό το παιχνίδι στα παιδιά τους διδάσκει πράγματα και είμαι παιδί, οπότε το αγαπώ πολύ και μου αρέσει πολύ καλό, το προτείνω ανεπιφύλακτα Το λατρεύω αυτό είναι φοβερό απλά φοβερό 😎 . .̫ . !!!!
Αυτό είναι το χειρότερο παιχνίδι που έχω κατεβάσει ποτέ στο τηλέφωνο μου και δεν έχω οδηγίες για να παίξω 😥😞😟
Του δίνω 3 παρακαλώ ξεκλειδώστε μερικά φορέματα
Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά δεν υπάρχουν πολλά να κάνουμε, θα ήθελα πραγματικά να είχε ένα νοσοκομείο και ίσως δουλειές για να βελτιώσει το παιχνίδι.
Vanshitha
Είναι τόσο ωραίο να παίζεις
Ωραία Μου αρέσουν οι εφαρμογές σας Όλες είναι μοναδικές και δροσερές Μου αρέσει πολύ αυτή η εφαρμογή Για αυτόν τον λόγο τη βαθμολογώ με 5 αστέρια Amaizing right Bubadu είναι πολύ τρελό και χαριτωμένο κατοικίδιο Μου αρέσει πολύ αυτή η εφαρμογή Ευχαριστώ
Εγκαθιστώ αυτό το παιχνίδι εδώ και μέρες ελευθερώνοντας χώρο και δεν συμβαίνει τίποτα
είναι τόσο όμορφο είναι τόσο όμορφο όσοι αγγίζουν την αγάπη yup me yup
αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο παιχνίδι
Magic Tiles 3 მუსიკა koy
Το bubbu είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι, μου αρέσει αυτό το παιχνίδι
Πολύ όμορφο παιχνίδι
Bubbu School – Meus Bichinhos Casual xvde
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ χαριτωμένο και μου αρέσει τόσο πολύ 😍😍
λυπηρό😢😭
West game is this y σημαίνει ότι δεν βγάζεις εισόδημα και δεν βγάζεις 😡😡
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι
Bubbu School – חיות חמודות שלי פנאי ilrn
Είναι ένα ωραίο παιχνίδι που λατρεύει η 5χρονη κόρη μου και όλοι οι άλλοι που θα πρέπει να κάνουν κι άλλα τέτοια
Τόσο άσχημα που βαριέμαι μόνο 3 χαρακτήρες
Rec
ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ SUPER LAGGY!!!!!
Αυτό το παιχνίδι είναι καταπληκτικό μου αρέσει. Το μόνο πράγμα που προτείνω είναι να προσθέσετε ένα δωμάτιο ύπνου. Και κάντε όλους τους χαρακτήρες ελεύθερους
Όχι κακό αλλά όχι καλό
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι και είναι πολύ ωραίο
Δεν μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να το κάνετε πιο ωραίο
Το παιχνίδι είναι υπέροχο, πραγματικά μου αρέσει να βλέπω την κόρη μου να παίζει παιχνίδι και μου αρέσει πώς μπορείς να παίζουν και οι κόρες μας και τα μικρά αγόρια και μπορούν να μάθουν και είναι απλά υπέροχο και απλά άφησα την κόρη μου να βλέπει εκεί σαν τη μαμά να πετάει εκεί έμαθα ότι δύο συν δύο ισούται με τέσσερα σε τόσο χαρούμενη που μπορώ να δω το κοριτσάκι μου να μεγαλώνει
Του βάζω 5 αστέρια φανταστικό παιχνίδι.😻😻😻😻😻
Τόσο ωραία 😍😍. Παιχνίδι
Μου αρέσει που έπαιξα στα 7 μου είναι φανταστικό 🤘😝🤘
Γιατί ήταν δύσκολο αυτό το παιχνίδι Χρειάστηκαν πολλοί για να εγκατασταθούν
δεν είμαι σίγουρος
Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών, λίγο μακριά από την τελειότητα, μόνο αν το γυμναστήριο ήταν ξεκλείδωτο, αλλά δεν πειράζει να βλέπεις μια διαφήμιση για να ξεκλειδώσεις για δέκα λεπτά ☺️, πολύ χαριτωμένο παιχνίδι!
Ειναι τελειο!!!!!! Όμος θα ήταν καλότερο αν η χαρακτήρες δεν ήταν με λεφτά ή το διάλιμα
Ganhain toroi
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, κάντε ένα άλλο παιχνίδι σαν αυτό και τα ζώα μπορούν να βάλουν τα πράγματα στα χέρια τους και να το βάλουν οπουδήποτε θέλω να φτιάξω έναν κόσμο bubbu και βάλτε ένα πράγμα για να μπορείτε να παίξετε και το χέρι που είπα αυτό είναι για τον κόσμο των bubbu 🌍 τώρα παρακαλώ φτιάξτε τον κόσμο bubbu και μπορείτε να παίξετε με άλλους που είναι στο σπίτι σας
Bubbu School – Moje životinje Опуштене phku